Slow Food Bergen – Besøk hos Strilalam

Nå er det sesong for lammekjøtt. Har du allerede spist fårikål? Gleder du deg til pinnekjøttet? Vi i Bergen er så heldige at vi kan få tak i lokale råvarer, for eksempel fra sau oppvokst på Algrøy på Sotra.

Slow Food Bergen besøker Strilalam
22. oktober 2016, kl. 11
Kongvikvegen 46, Algrøy (Sotra)

Slow Food Bergen tilbyr jevnlig utflukter til produsenter i Bergensregionen som vi synes er verdt til å legge merke til. Vi har besøkt Bakstehuset på Ask, Ostegården på Krokeide og denne gangen blir det altså Strilalam på Algrøy.

strilalam
Vi møtes kl. 11 hos Strilalam. Der vil vi ha muligheten til å få en omvising av Evelyn eller Terje, og blir kjent med bedriften. Vi avslutter turen med en besøk i Strilalam sin gårdsbutikk.

Har du plass i bilen eller trenger du skyss? Bruk dette dokumentet for å organisere samkjøring til Strilalam: https://docs.google.com/document/d/1ROsfFKmR4Z8UDa9vspZsyjAF6NeLgW5FVxZJ2p2XdWI/edit?usp=sharing

___________________________________________________
Slow Food Bergen is gearing up for autumn with a trip to Strilalam in Algrøy (Sotra).
We’ll be treated to a tour of the farm, find out what makes Norwegian lamb so special, and learn about traditional lamb products such as pinekjøtt. There’s a small traditional shop where you can make purchases if you wish.

Interested? Just let us know and we’ll see you there.

(There’s also possibility for carsharing if you need a ride – follow this form:https://docs.google.com/document/d/1ROsfFKmR4Z8UDa9vspZsyjAF6NeLgW5FVxZJ2p2XdWI/edit?usp=sharing)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *