Rabarbrakake

Du trenger:11271447_10206738161035269_1877660298_o

750g Rabarbra

250g Mel

1-2ts Bakepulver

150g Sukker

2ts Vaniljesukker

150g Smør

4 Egg

 

Tilberedning:

Vask rabarbaraen og skjær den i 1-2cm store stykker.

2.

 

Bland sammen melet og bakepulveret. Smelt smør i en kasserolle og etterrør det i en skål.

Tilsett deretter sukkeret, vaniljesukkeret og eggene i det smeltede smøret og rør kraftig. Tilsett melblandingen litt etter litt og bland alt godt sammen.

Smør kakeformen med litt smør og spre litt mel over den.

Hell den ferdigblandede deigen i formen og fordel rabarbrastykkene tett oppå deigen.

3.

Kaken skal nå stekes på 200°C  i 45 min.

5.(1)

Til slutt, når kaken er ferdig stekt,  taes den varme kaken ut av formen og strøes etter avkjøling med melis.

6.(1)

 

Velbekomme!

 

Bilder fra Freya.

Oppskrift hentet fra: http://www.gartenzauber.com/rhabarber-unkomplizierter-saisonknuller/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *