Slow Food Youth Network Bergen med egen stand på Matfestival 2015

  BERGEN MATFEST er Norges største lokalmatfestival. Møt lokalmatprodusentar, kjøp kvalitetsmat, få gode smaksopplevingar! På Bergen Matfest presenterer produsentane eigne produkt laga av lokale råvarer. Her finn du mangfald, kreativitet og kvalitet, og kjekke aktivitetar for små og store. «Det norske måltid» skal ha sin delfinale, publikum får møta husdyr og borna har sin eigen […]

Rabarbrakake

Du trenger: 750g Rabarbra 250g Mel 1-2ts Bakepulver 150g Sukker 2ts Vaniljesukker 150g Smør 4 Egg   Tilberedning: Vask rabarbaraen og skjær den i 1-2cm store stykker.   Bland sammen melet og bakepulveret. Smelt smør i en kasserolle og etterrør det i en skål. Tilsett deretter sukkeret, vaniljesukkeret og eggene i det smeltede smøret og […]

Utflukt til Bakstehuset på Ask, 8 mai.

Vi i SFYN Bergen dro 8. mai på en liten dagsutflukt til Bakstehuset på Ask, Askøy. Bakeriet beskriver seg selv på Facebook på denne måten: ” Bakeri med økologisk og ærlig bakst. Vi steiker brød og boller i vedfyrt bakerovn, der kvalitet er i fokus.” Der ble vi møtt av bakeren og eieren, Mariann, mannen […]

The garden awakens

Finally! Since the beginning of May can the Slow Food Youth Network Bergen proudly call a small piece of earth its territory with freedom of action to get a small but fine ‘urban garden’ started. Not right in the middle of the city in a public surrounding as it was originally our dream, but just […]

Vi har nå vedtatt styre og rollefordeling

På forrige styremøte fikk vi vedtatt rollefordeling, samt at vi fikk inn nye styremedlemmer. Dermed har vi foreløpig nok personer i styret og har fylt de ulike ansvarsrollene. De ulike rollene ser foreløpig slik ut: Styreleder: Martin : Fremdrift, lager agenda for styremøter, hjelper intern/ekstern kommunikasjon og informasjon, brønnøysundregisteret, søknader og arrangement. Holder kontakt internasjonalt. […]